Biz Kimiz

Bizler, yüzyıllardır vatanı uğruna can veren şehitlerimizin analarıyız. Hepimiz vatan uğruna canlarını veren şehit evlatlarımızın yerine cephedeki yerlerimizi aldık ve onların başlattıkları kutsal mücadeleyi sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız.

Derneğimizin faaliyetlerine 1994 yılında başladık. Fakat Şehit Anaları Derneği olarak 1997 yılında İstanbul Küçükyalı'da resmi açılışımızı yaptık ve şu anda da çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Yıllardır duyurduğumuz sesimizi son yıllarda duyuramamaktayız. Bununla birlikte basında bizimle , faaliyetlerimizle ve şehit haberleriyle ilgili yazılanların da kısıtlanması talebinde bulunuluyor. Bütün bunlara rağmen biz şehit aileleri koşullar ne kadar zorlaştırılsa da mücadelemize devam ediyoruz ve davamızdan ne olursa olsun vazgeçmeyeceğiz.